De kracht van coaching

Persoonlijke sessies bij Cameleon Coaching

Sylvia heeft een ruime expertise in diverse coachingmethoden, gaande van Personal Development, Leadership en Carriere Coaching. Het centrale idee is daarbij steeds hetzelfde, namelijk de coachee begeleiden om tot de kern van de zaak te komen. Door te kijken naar het groter geheel kunnen patronen worden ontwaard en verbanden worden gelegd. Zo komt de coachee tot meer inzicht in zijn of haar motieven.

Personal Development, Leadership en Carriere Coaching te Leuven

Bij Sylvia van Cameleon Coaching kan u terecht voor Personal Development Coaching, Business Coaching en Career Coaching.
Tijdens een coachingssessie of traject bij Cameleon Coaching wordt er vertrokken van uw noden en behoeften. U brengt aan waaraan u wil werken en samen met Sylvia als coach gaat u aan de slag.

De rol van de coach is om vragen te stellen, heel veel vragen. Deze vragen hebben als doel om u tot andere inzichten te brengen, u naar de zaken op een andere manier te laten kijken. Perceptieverruiming te brengen in vakjargon.

Sommige vragen gaan soms wat lastig zijn, u gaat ze voelen binnenkomen. Sylvia zal u ook toestemming vragen om die vragen te stellen en als ze te moeilijk zijn, zal u ook samen met haar kijken naar wat er aan de hand is. Want het is juist onder die vragen dat er heel veel nuttige informatie verborgen is.

Afhankelijk van wat uw veranderingsvraag juist is kijkt u samen met Sylvia welke technieken hier het meeste aangewezen zijn: soms zijn dit coachingsgesprekken, soms komen er oefeningen of zelfs huiswerk aan bod. Elementen uit diverse strekkingen worden aan boord gehaald wanneer nodig: enneagram, verbindende communicatie, stress-en burn-out, veerkracht, loopbaan,…

Persoonlijke sessies met een ervaren coach

Omdat iedereen anders is, vertrekt elk traject van een gratis intakegesprek. Sylvia stelt u enkele vragen om uw behoeftes en verwachtingen na te gaan. Op die manier kunt u bepalen of de coach en de coachingtechnieken bij u passen. Op basis van dit gesprek werken we samen een gepersonaliseerd traject uit.

Contacteer Cameleon Coaching

Wilt u graag veranderingen laten plaatsvinden op de werkvloer of in uw privéléven? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Elke sessie duurt 1 uur en kost € 65 per uur (incl. btw). U kan cash betalen of met de applicatie Payconiq by Bancontact.

Maak een afspraak