Cameleon Coaching:
uw partner in deze snel veranderlijke wereld

Een persoonlijke aanpak met een ervaren coach

Als Cameleon Coaching zet Sylvia Montoro y Jodar volop in op u persoonlijke groei en succes in deze snel veranderlijke wereld. Een persoonlijke aanpak staat daarbij steeds voorop, waarbij het traject volledig wordt aangepast aan de behoeftes van de coachee.

Happiness & well-being met Cameleon Coaching

Cameleon Coaching begeleidt bedrijven en particulieren in hun persoonlijke groei, zelfontplooiing en bewustwording. Diverse technieken worden hiervoor aangewend: mental coaching, enneagram coaching, verbindende communicatie,… Het uiteindelijke doel is Happiness & Well-Being, de weg ernaartoe individueel en aangepast.

Coaching

Het proces om tot de essentie te komen van de gewenste verandering, zowel op de werkvloer als in uw privéleven.

Relaxatie

Ontspanningstechnieken voor meer innerlijke rust.

Verbindende communicatie

Een assertieve communicatie methode waar begrip voor eigen behoeften alsook die van de andere centraal staan.

Nieuw bij Cameleon Coaching;
KernTalenten methode van Core Talents

Inleidende tekst

Meer info

Een Traject bij Cameleon Coaching

Je kan bij Cameleon Coaching uiteraard losse sessies boeken, maar de kracht van één gesprek is vrij beperkt. Het is zo dat wanneer je een coaching start, er bij jou de wil is om iets te veranderen. Een los gesprek, kan zeker al heel wat perceptieverruiming bieden. Het kan verkennend zijn. Wil je echter echt iets grondig aanpakken, dan zal dit gemiddeld een vijftal sessies in beslag nemen. Bij de ene coachee zal dit vier uur zijn en bij de andere zes, maar globaal gezien komen we op die vijf sessies uit.

Daarom heeft Cameleon Coaching dit ook in trajectvorm gebundeld. Het voordeel van deze aanpak is dat je heel doelgericht doorheen heel het traject naar je doel toe werkt.

Een traject bestaat uit 7 uur en kost € 390 (incl. btw) ipv € 455 (incl. btw). Zo bespaart u 1 sessie.

Een kennismakingsgesprek van een half uur zodat we samen kunnen kijken of er een basis aanwezig is waarop verder gebouwd kan worden in het coachingstraject.
Een intakegesprek van 1 uur waar we samen je behoeften en concrete doelstellingen voor het traject achterhalen.
5 sessies van 1 uur die je invult in functie van je doelstellingen en waar zowel coaching, relaxatietechnieken als verbindende communicatie of bemiddeling aan bod kunnen komen.
Een nagesprek van een half uur om enige tijd na het traject een terugkoppeling te kunnen doen van hoe je verandering in de praktijk loopt.

Maak een afspraak

Cameleon Coaching: praktische informatie

Intake

Het eerste gesprek is volledig gratis en duurt 30 minuten. Op basis van dit gesprek stelt u samen met Sylvia uw gepersonaliseerd traject op en wordt er nagegaan of er een basis is waarop verder gebouwd kan worden in het coachingstraject.

 Ga naar de agenda en klik op “Intake” om een afspraak te maken.

Persoonlijke sessies

Op basis van het intakegesprek kunnen de persoonlijke sessies worden opgestart. Elke sessie duurt 1 uur en heeft een kostprijs van € 65 per uur (incl. btw).

Betaling

Betalen kan cash of met de applicatie Payconiq by Bancontact.

happiness en well-being

Abonneer je op de nieuwsbrief van Cameleon Coaching

Contacteer Cameleon Coaching

Sylvia werkt volledig op maat, met onder andere persoonlijke sessies, workshops, teambuildingactiviteiten en een aantal specifieke technieken met een focus op zorg en welzijn.

Ervaart u ook wel eens druk in uw privéleven of op de werkvloer? Zijn er veranderingen die u graag tot stand zou brengen? Bent u benieuwd naar welke drijfveren er achter u gedrag zitten en u persoonlijke groei saboteren? Bij Cameleon Coaching te Leuven kunt u terecht voor coaching, relaxatie en verbindende bemiddeling.

Maak een afspraak