Integrative9
Enneagram Solutions

Doorbreek je patronen!

Dankzij het Enneagram Rapport van Integrative9 ontdek je waarom je doet wat je doet, waardoor bepaalde patronen zich blijven herhalen. Door hier bewust van te worden zal je ze eindelijk kunnen doorbreken en je gewenste persoonlijke groei kunnen verwezenlijken.

Enneagram rapport

Online iEQ9 Enneagram-vragenlijst met Professioneel Enneagram Rapport (40p)
€ 100

Enneagram groeitraject

ZOMERAANBOD: € 543.75 ipv € 725 (25% korting)
Geldig op alle trajecten die betaald worden voor 16.08.20 ook al starten deze later op.


Online iEQ9 Enneagram-vragenlijst met Professioneel Enneagram Rapport (40p)
€ 100
Debriefsessie van 1u zodat je zelf vlot met het rapport aan de slag kan
€ 125
Coachingstraject bestaande uit 4 sessies van 1h om aan de slag te gaan met jouw gewenste veranderingen
€ 500

"When you know yourself you are empowered, when you accept yourself you are invincible.”
Tina Lifford

Welke resultaten mag je verwachten?

Wat is het Enneagram juist?

Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat verder gaat dan enkel gedrag en competenties. Bij het Enneagram is het zo dat niet het gedrag centraal staat, maar wel de motivatie die achter het gedrag schuilt, de diepste drijfveren die ons doen doen wat we doen. De nadruk ligt hier op de hogere logische niveaus voor zij die ermee vertrouwd zijn. Uiteraard kan je vandaar de link leggen naar de lagere niveau's en zo ook de koppeling naar gedrag verwezenlijken. Coaching blijft actiegericht om verandering te kunnen realiseren.

Bij gedrag zijn we ons soms bewust en soms onbewust van wat we doen, en dit is ook zo bij onze motivatie, onze "waarom we iets doen" . Dankzij het enneagram krijg je zicht op deze blinde vlekken in de redenen achter je gedrag. En hier zit net de kracht.

Door bewust te worden van deze blinde vlekken, ga je begrijpen waarom je bepaald gedrag vertoont, waarom er bepaalde patronen zich altijd schijnen te herhalen en waarom je er tot nu toe precies niets aan hebt kunnen veranderen.

De inzichten dat het enneagram je brengt, gaan je onmiddelijk effect opleveren in je gedrag. Indien je dit wenst, en toelaat uiteraard. En daarvoor dienen de coachings sessies die gekoppeld zijn aan het enneagram.

Eens de motivatie duidelijk is, kan je gaan kijken welke strategieën je zouden kunnen helpen om je patronen op gedragsvlak te doorbreken en toch je gewenste intentie te behouden.

Een enneagram profiel kan dus ook perfect als basis dienen voor een klassiek coachingsgesprek. Het geeft jou en je coach onmiddelijk inzichten in bepaalde overtuigingen en beliefs die er bij jou leven en die een impact kunnen hebben op je gedrag, groei en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij ook getriggerd?
Maak dan snel een afspraak!

Sylvia

Contacteer Cameleon Coaching

Maak een afspraak