Uw erkende loopbaancoach voor een gepersonaliseerde begeleiding

Laat werk, passie en plezier terug samenvallen

Heeft u wel eens het gevoel dat uw job niets voor u is? Zijn uw batterijen volledig leeg na elke werkdag, omdat u geen energie meer haalt uit uw werk? Of wilt u eindelijk werk maken van een langetermijnvisie voor de ontwikkeling van uw carrière?

Door te kiezen voor loopbaanbegeleiding gaat u samen met Sylvia na welke verandering u graag zou willen doorvoeren. Voor de ene persoon is dit een betere work-life balans terug te vinden. Voor de andere omgaan met bepaalde mensen of conflictsituaties op het werk. En voor nog anderen is dit een nieuwe job zoeken die meer aanleunt bij zijn interesses en passies. Ook zaken zoals carrière begeleiding, vergroten van de veerkracht, leadershipskills ontwikkelen, omgaan met veranderingen op het werk,… kan tijdens de loopbaanbegeleiding aan bod komen. Er bestaan zoveel loopbaanvragen als mensen die loopbaanbegeleiding volgen.

Gepassioneerde loopbaancoaching te Heverlee

Meer dan tien jaar geleden startte Sylvia haar carrière in de bedrijfswereld als P&O (People & Operations) voor een aantal grote ondernemingen. Door haar job kon ze zich volop inzetten op het begeleiden van mensen. Haar focus bestond uit een goede communicatie tussen medewerkers en managers. Ze zette daarvoor niet alleen in op geluk op de werkvloer, maar zorgde ook voor een optimale balans met het privéleven. Alleen door in beide aspecten van uw leven een goed evenwicht te vinden, kunt u werkelijk streven naar ontplooiing en zelfontwikkeling.

Vandaag biedt Sylvia loopbaanbegeleiding aan werknemers aan. Ze doet dit om hen een frisse en heldere blik te bieden op hun carrière. Ze heeft zich daarvoor verdiept in loopbaancoaching en sloot een samenwerkingsovereenkomst met het door de VDAB erkend loopbaancentrum FulFil. Hierdoor kunt u ook met loopbaancheques bij Cameleon Coaching in Leuven terecht en dit voor loopbaangerelateerde vragen.

VDAB-loopbaanbegeleiding: praktisch

Elke werknemer in Vlaanderen heeft iedere zeven jaar recht op een loopbaanbegeleidingstraject van 7 uur bij een door de VDAB erkende coach. Door te focussen op erkenning garandeert de VDAB u een optimale begeleiding. Door de samenwerking met FulFil voldoet Cameleon Coaching aan alle eisen. Voor de start van uw loopbaanbegeleiding vindt bij Cameleon Coaching ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats zodat coach en coachee kunnen kennismaken en aftoetsen of ze een basis vinden om samen aan dit traject te starten.

Voor 4 uur persoonlijke sessies betaalt u slechts € 40. VDAB betaalt het overige bedrag uit aan uw coach.

Wilt u na de eerste 4 uur nog 3 uur extra loopbaanbegeleiding volgen? U bestelt dan gewoon een tweede loopbaancheque bij VDAB wanneer dit nodig blijkt te zijn.

loopbaanbegeleiding

Contacteer Cameleon Coaching

Laat werk, passie en plezier terug samenvallen. Kies voor loopbaanbegeleiding via Cameleon Coaching.

Maak een afspraak