Cameleon Coaching:
kom meer te weten over coach
Sylvia Montoro y Jodar

Een coach met ervaring

Tijdens haar studie koos coach Sylvia Montoro y Jodar voor een economisch getinte opleiding. Het was dan ook een logische stap om een carrière te starten in de bedrijfswereld, waar ze werkte als People & Operations Manager.

Ze zette haar talenten niet alleen in bij retailers en distributiecentra, maar werkte ook voor horeca groepen, hotels, kinderdagverblijvengroepen, callcentra en opleidingsinstituten. De rode draad doorheen haar loopbaan in het bedrijfsleven was het begeleiden en aansturen van teams en processen binnen deze verschillende sectoren.

Al snel werd duidelijk dat Sylvia Montoro y Jodar een natuurlijke aanleg had voor het begeleiden van mensen in hun werk en privéleven. Voor Sylvia werd hier het zaadje geplant van haar grootste passie: de groei van mensen in hun persoonlijke maar vooral zakelijk leven, zodat ook zij mensen met plezier en kunde kunnen laten groeien. Welwillende managers die hun resultaten bereiken én oog hebben voor hun mensen.

Het opzetten van een praktijk als coach was daarom de volgende logische stap in haar carrière. Met Cameleon Coaching doet ze nog steeds aan intensieve begeleiding, en de focus ligt nu op het individu als kern van het bedrijf. Daarbij staat het logo van de kameleon voorop, met een dubbele symboliek. Een coach die vertrekt van uw behoeften zodat u zich de behoeften van deze VUCA wereld ( Volatile, Uncertain, Complex, Ambigue) eigen kan maken.

Ondertussen is Cameleon Coaching uitgegroeid tot een bloeiende praktijk waar de aanpak gesteund is op drie peilers:

Sylvia doet daarvoor beroep op haar ruime ervaring en vele opleidingen, waaronder:

Contacteer Cameleon Coaching

Boek hier uw gratis kennismakingsgesprek om samen met Sylvia te kijken hoe u uw gewenste veranderingen en groei samen met haar zou kunnen aanpakken!

Maak een afspraak