Relaxatietechnieken voor een gelukkiger leven

Waarom kiezen voor relaxatietechnieken?

Sylvia begon zich enkele jaren geleden te verdiepen in het belang van relaxatie. Daarbij is niet alleen ontspanning belangrijk, maar ook het doorgronden van de oorzaken en gevolgen van stress. Wat geeft u een angstig of stresserend gevoel? Welke invloed heeft stress op uw leven? Sylvia gebruikt verschillende technieken om coachees te begeleiden, zoals ademhalingsoefeningen en mindfulness. Het uiteindelijk doel is het ontwikkelen van een andere kijk op de wereld en een meer permanent gevoel van innerlijke rust.

Relaxatietechnieken op maat

Heeft u het gevoel dat het u wel eens teveel wordt? Bij Cameleon Coaching leert u bepaalde relaxatietechnieken aan om beter om te gaan met stress. U bent daardoor meer gefocust en staat positiever in het leven. Sylvia heeft ervaring met het aanleren van deze technieken. Er zijn zoveel relaxatietechnieken dat er altijd wel een is die bij u past. U leert stap voor stap hoe u deze relaxatietechnieken ook thuis kunt toepassen.

Ademhalingsoefeningen

Ontdek de kracht van uw ademhaling om de energiebalans in uw lichaam te herstellen.

Meditatie

Maak gebruik van deze eeuwenoude techniek voor een betere focus, meer wilskracht en een positieve visie op het leven. Regelmatig mediteren helpt eveneens om conflicten op te lossen en beter te slapen.

Mindfulness

Sylvia is een erkend mindfulness-coach en leert u stilstaan bij het hier en het nu. Word opnieuw bewust van uw innerlijk leven, zoals uw gedachten en emoties.

Aromatherapie

Met de krachtige werking van deze holistische therapie brengt Sylvia uw lichaam, geest, emoties en gedachten opnieuw in balans.

Sonologie (klankmassage)

Laat u leiden door de klanken van relaxatiemuziek om volledig tot rust te komen. De klankschalen werken in op de verschillende trillingsfrequenties van uw organen en garanderen een volledige relaxatie.

Een Thee Momentje

Ga voor een zalige pauze met een kopje thee. Sylvia is een echte theeliefhebster en samen met haar creëer je je eigen infuus of mengeling

Contacteer Cameleon Coaching

Kies voor relaxatietherapie te Leuven om uw lichaam en geest opnieuw in balans te brengen. Contacteer Cameleon Coaching voor een gratis kennismakingsgesprek en een gepersonaliseerd traject. Elke sessie duurt 1 uur en kost € 65 per uur (incl. btw). U kan cash betalen of met de applicatie Payconiq by Bancontact.

Maak een afspraak