Workshops en Opleidingen bij Cameleon Coaching

Ervaren coach en trainer voor workshops en opleidingen

Bij Cameleon Coaching kan u terecht voor coaching en training. Sylvia is een ervaren trainer in het aanleren van leadership skills, coachings skills, verbindende communicatie of persoonlijke ontwikkelingstechnieken. In de kalender vindt u alvast een overzicht van workshops, master classes en langere opleidingen. Wilt u graag een workshop, master class of opleiding op maat? Contacteer Sylvia voor meer informatie.

Een coaching- of relaxatieworkshop, iets voor u?

Bij Cameleon Coaching wordt er steeds gewerkt rond de drie pijlers, namelijk coaching, relaxatie en verbindende communicatie. Deze drie centrale thema’s komen ook terug in de opbouw van de verschillende workshops, masterclasses en opleidingen. Zo kan u deelnemen aan een sessie leidinggeven met toekomst, assertief communiceren, ontspannen de werkvloer op en staan er nog talrijke andere topics op de agenda. De workshops, master classes en opleidingen worden zowel voor particulieren als bedrijven georganiseerd. U kan voor een bestaande workshop, master class of opleiding inschrijven of ze op maat van uw bedrijf laten opstellen. Sylvia vertrekt als trainer graag vanuit uw persoonlijke belevenissen, waardoor haar sessies zich kenmerken door interactiviteit en praktische toepasbaarheid.

Meer informatie over de workshops van Cameleon Coaching

De workshops vinden over het algemeen plaats in Leuven of Kessel-Lo en kunnen zowel tijdens de week als in het weekend plaatsvinden. In de kalender vindt u een overzicht van alle datums en events. Sylvia biedt daarnaast ook events op maat aan.

Cameleon Coaching organiseert regelmatig workshops rond coaching, relaxatie en verbindende communicatie en dit voor bedrijven en particulieren.
Schrijf u vandaag nog in.

Tijdelijk geen workshops door coronamaatregelen

In de workshops van Cameleon Coaching wordt er sterk ingezet op een persoonlijke benadering. Ten gevolge van de corona situatie heeft Cameleon Coaching beslist om tijdelijk de workshops te schrappen.

Natuurlijk volgt Cameleon Coaching de situatie op de voet op en houdt Sylvia u op de hoogte. Omdat het in deze barre tijden nog belangrijker is om rust te vinden, bekijkt Sylvia of het mogelijk is om bepaalde workshops alsnog digitaal te laten plaatsvinden. Ze houdt u ook hiervan op de hoogte

Bedankt voor het begrip en draag zorg voor uzelf.

workshops

Contacteer Cameleon Coaching

Boek nu snel je workshop of opleiding bij Cameleon Coaching!

Boek een workshop